dissabte, 28 de maig del 2011

PROPOSTA D'ACTUACIÓ 15-M PER AQUEST DILLUNS

Treu alguns diners del banc aquest dilluns i obre una llibreta d'estalvi ètic.

Ben bé no se sap d'on ha sortit la proposta, però esta prenent molta força si tenim en compte els blocs i webs que la recullen i els missatges de correu que s'estan rebent cada dia.

A més pot ésser una acció d'aquestes que a més de sensibilitzar a molta gent, pot esser un bon toc d'atenció als bans i als polítics.

La proposta més el·laborada i completa, i a la vegada més fàcil de dur a terme, consisteix amb el següent:

1. Aquest dilluns dia 30 cada persona que sigui titular d'un compte o llibreta d'estalvis ha d'anar al banc o caixa i demanar un reintegrament de 155 €, o de 15,05 € (quinze euros i 5 cèntims). Cadascú segons les seves possibilitats i per recordar el Toma la calle.15-05-2011. Si la qua a les finestretes és molt llarga i no teniu els temps necessari per esperar el vostre torn, podeu treure els diners del caixer automàtic que estarà a la mateixa entrada de la oficina bancària. En aquest cas com que no hi haurà la possibilitat de treure bitllets de 5 €, podeu treure una xifre més rodona: 150 €.

2. Aquesta segona passa és opcional, però també és important fer-la, ja que és la que pot tenir un impacte més durador: Després (teniu tota la setmana per fer-ho) anau amb aquest diners a obrir una llibreta d'estalvi ètic a alguna de les caixes i bancs ètics que operen a Espanya i que son les que vos enllaçam aquí baix:
www.colonya.es  (té varies oficines a Palma i també a alguns pobles)
www.triodos.es              (Tlf. 93 476 57 47 begin_of_the_skype_highlighting            93 476 57 47      end_of_the_skype_highlighting)
www.projectefiare.cat     (Tlf. 93 368 99 82 begin_of_the_skype_highlighting            93 368 99 82      end_of_the_skype_highlighting)

Tal vegada serà difícil que les entitats bancàries facilitin el número de reintegrament de 155, 150, o 15.05 €, sol·licitats el dilluns, però confiam que les banques ètiques si facilitin la data del nombre de noves llibretes obertes durant tota la setmana amb aquestes quantitats.

Recorda de fer-ho el proper dilluns, però ara mateix ja difon aquesta proposta d'acció!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada