dimarts, 24 de maig del 2011

HAN PASSAT LES ELECCIONS... I AQUÍ SEGUIM A PLAÇA ISLÀNDIA

Com es va decidir a l’Assemblea General, l’acampada es manté, cada dia amb noves activitats i accions.
El dia d’avui un grup de voluntaris i voluntàries ha visitat l’Ajuntament, per recopilar informació sobre acció ciutadana, i poder així, sense ser un partit polític, expandir les propostes als barris. Així, l’esperit de l’Acampada s’exten per Ciutat i les propostes que surten de l’Assemblea es comparteixen amb altres barris.
La comissió d’Acció segueix amb les seves activitats: avui s’ha realitzat una sessió de massatges, una bona iniciativa per relaxar i animar a acampats i acampades I també a visitants. Tant de bo es repeteixi!
El cinefòrum proposat en coordinació per les comissions d’Acció i Continguts no s’ha pogut realitzar per un problema tècnic: no tenim altaveus! Aprofitam per fer una crida a qualsevol persona que pugui deixar uns amb potència suficient (contactar amb Coordinació o al 69763429).
Ja a s’horabaixa, es pintaven camisetes amb plantilles i spray per tothom que volgués dur el missatge de l’Acampada estampat.
Una altra novetat és que tenim nova web treballant, pren nota: www.acampadapalma.es. Els continguts s’aniran pujant com al blog. L’equip de Difusió està treballant en això per que estigui llesta el més prest possible, de manera que sigui més operativa i amb més capacitats per nous continguts que el blog.
Un grup de voluntaris i voluntàries ha estat treballant avui en la Biblioteca: s’ha fet un inventari, els llibres estaran organitzats per temàtiques I es deixaran per un plaç màxim de 3 dies. Agraïm molt a tothom que ha portat llibres.
En aquests moments s’està realitzan la 7a Assamblea de l’Acampada Palma, fent novament un exercici de colectivitat I treball en grup. La tribuna és oberta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada