dissabte, 28 de maig del 2011

MAPAMUNDI DE LES ACAMPADES

Una més, entre les moltes coses que és difícil que trobeu als mitjans convencionals, és l'enorme extensió que està tenint arreu del mon el moviment 15-M iniciat a Espanya per totes i tots els indignats per tantes, i tantes, i tantes coses... que ens tenen indignats.
A continuació podreu trobar un mapa de les acampades existents ara mateix. Podeu fer zoom endavant i enrere, per tal de veure millor just Espanya, Europa o tot el mon. També es interessant veure les llegendes sobre les acampades que es varen fer i han sofert desallotjaments, en algun moment i també d'altres que s'estan planejant dur a terme.

2 comentaris:

  1. Me intentado verlo pero no puedo, requiere flash y no acepta el libre gnash.

    Por otro lado, sobre este tema, igual les gusta a tus lectores la recolección que he hecho en el blog de democracia semidirecta 2.0 sobre lo que en la plaza Islandia se decía en los pequeños grupos que montaba sobre lo que es interesante tener en cuenta a la hora de votar.

    ResponElimina
  2. Gràcies H,
    Intentarem corregir aquesta mancança que esmentes. Mentre mantindrem el mapa per que alguns, al menys, ho podran veure.
    Molt interessant el que hi ha el teu bloc. Amb tot la meva impressió és que la gent no ha fet massa ús de la tabla o d'altres valoracions objectives a l'hora de votar, si no que ha primat l'aspecte emocional per damunt del racional.

    ResponElimina