dimarts, 24 de maig del 2011

COM ESTÀ ORGANITZADA L'ACAMPADA PALMA

Els grups de treball d’Acampada Palma: com respira tot això.
Després de una setmana vivint a Plaça d’Islàndia, el moviment aquí s’ha organitzat en Grups de Treball o Comissions, per dinamitzar les activitats. Sense el funcionament de cada un dels grups de treball, aquest cos que va nèixer al centre de Ciutat, no caminaria. Així es com respira Acampada Palma.
INFORMACIÓ: Es la cara de l’Acampada, on s’acosta la gent nouvinguda que vol saber de què va tot això. S’informa de les activitats i horaris diaris, i algú està interessat o interessada en participar, s’envia a la següent comissió.
COORDINACIÓ: Es una mica el cor a Plaça Islàndia, en el sentit que és el punt a on es dirigeixen totes les persones que volen participar. Funcionen com un enllaç entre tots els grups de treball, i canalitzen les seves demandes de material, per després veure on es poden aconseguir.
CONTINGUT: Són una mica el cervell de l’Acampada i injecten sang a l’organisme, donant continguts temàtics a les diferents comissions, en base al que es va xerrant a les Assamblees i a les necessitats que van sorgint. Escriuen articles que es publiquen al Blog, proposen temes de formació que després desenvolupen “experts i expertes” en el tema en grups de treball on tothom pot participar, gestionen la biblioteca popular física i estan preparant una biblioteca virtual.

DIFUSSIÓ: Són la nostra boca, qui mos dóna veu I fa sentir tot el que passa a l’Acampada a través del Blog, l’streaming (transmissió en directe a través d’Internet) de video, el perfil de Facebook i Twitter. Gràcies a ells I elles el món ens escolta i veu.
INFRAESTRUCTURA I NETEJA: Cuiden de ca nostra, organitzen que no mos falti lo bàsic I que l’espai es mantingui net i arreglat. A la seva àrea compten amb un espai de reciclatge i un banc d’articles de neteja, on qualsevol persona pot acostar-se per donar un cop de mà en la neteja de l’espai.
EQUIP LEGAL: Són el nostre escut, el nostre sistema inmunològic, companys i companyes que controlen el tema legal per saber a què ens enfrontam a cada moment, per poder-mos defensar.
ALIMENTACIÓ: Els que omplen panxa del campament. Sense ells i elles no hagués estat possible resistir aquí gairebé una setmana. Reben les donacions d’aliments (que venen des de persones particulars que volen donar suport a l’Acampada però que no poden estar aquí constantment, a empreses o comerços solidaris). Cuinen I serveixen tres àpats diaris, arribant a servir 1500 plats!
DINAMITZACIÓ: Una mica els pulmons de tot això, oxigenen les activitats, per fer-les més dinàmiques I funcionals. Investiguen noves dinàmiques per fer més àgils les Asamblees.
ACCIÓ: Són les nostres mans, surten de Plaça Islàndia per fer arribar amb diferents activitats el missatge de l’Acampada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada