dijous, 26 de maig del 2011

AHIR VESPRE ASSEMBLEA OBERTA A MARRATXÍ

Del web de la Plataforma Ciutadana Gent de Marratxí www.gentdemarratxi.org
 
EL MOVIMENT 15M S'ESTÉN PELS POBLES DE MALLORCA:
ASSEMBLEA OBERTA A MARRATXÍ
R-CIMG0702
Fa poques hores, ahir dia 25 de Maig a les 20,30, s'ha celebrat a la Plaça de Sant Marçal de Marratxí una assemblea oberta, com extensió del Moviment 15-M, Els indignats, Democràcia Real Ja.

Han participat més de 75 persones de totes les edats, molts joves i durant una hora i mitja han parlat del Moviment 15M instal·lat a la Plaça d'Espanya, batiada com Plaça d'Islàndia o Plaça del Poble de Mallorca per diferents col·lectius.

Ha estat una assemblea molt participativa, seguint el mètode d'intervencions que aquestes darreres setmanes s'està utilitzant pels concentrats a Palma.

Desprès de nombroses intervencions de caràcter general i ha hagut un torn de propostes:
Read More
. Que la gent retiri el dia 30 d'aquest més (proper dilluns) 155 € dels bancs (o 150 si ho feis mitjançant els caixers automàtics) i si és possible que els depositin a un compte d'una entitat d'estalvi ètic (Caixa Colonya, Fiare, Triodos).

. Promoure una acampada de nins i nines per que diguin el que en pensen de l'educació.
. Cercar informació verídica a través del mitjans d'informació alternatius.
. Pensar globalment i actuar localment.
. Trobar-nos altra vegada al mateix lloc i hora, dimecres de la setmana que ve, dia 1 de Juny, i cada assistent convidar al manco a una persona més, amb l'idea de dur propostes noves d'acció.
. Penjar pancartes a les cases amb el lema "Democràcia Real, Ja a Marratxí! o altres.

La assemblea ha estat retransmesa per Radio 77 per Internet i també TV de Mallorca ha fet gravació del acte.

S'ha acabat de forma molt emotiva amb una abraçada col·lectiva i la audició d'un fragment de la pel·lícula “ El Gran Dictador” de Charles Chaplin de 1940, que ha emocionat i encoratjat als assistents.

1 comentari:

  1. La pluja a la plaça d'Islàndia ha deixat xop el nostre cartell de Ràdio 77, però això no lleva que demà tornem a la plaça de Sant Marçal per retransmetre la segona assemblea. Mos veim tots allà!!!

    ResponElimina