dilluns, 23 de maig del 2011

2ª SETMANA A LA PLAÇA ISLÀNDIA

Ha començat la segona setmana d'acampada a la Plaça Islàndia de Palma. Igual que va acabar, els capvespres la plaça es va animant de gent i d'activitats de tota mena.

A mida que els sol afluixa, creix l'afluència de gent. A les 6 hi ha molta gent participant de les activitats o improvisant debats entre ells, però a partir de les 7 ja és un eixam de persones el que hi ha enmig de la plaça.

Els i les ciutadanes de Palma s'han acostumat a la nova cara que presenta la plaça.Uns s'aturen a escoltar els debats improvisats mentre que molts d'altres s'acosten a demanar informació o s'enganxen a les activitats en marxa.

Avui capvespre algunes de les activitats que s'han dut a terme han estat un taller d'introducció a la meditació (Todo comienza con uno mismo), un cine fòrum (Homenatge a Catalunya), o un contacontes. Mentre, els voluntaris de les comissions segueixen amb les seves tasques i celebren les reunions de coordinació.

I ràpidament, per que el temps passa volant entre tanta gent i tan bon ambient, ens anam acostant a l'hora de l'assemblea de les 8.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada