dijous, 2 de juny del 2011

DESENVOLUPAMENT DE LA 2ª ASSEMBLEA A MARRATXÍ

Precedida d'una emissió amb directe de Radio 77 s'ha celebrat com dimecres passat l'assemblea del poble de Marratxí a la plaça de l'església de Sant Marçal, avui dimecres a les 20,30 h.

Malgrat el fred (poc habitual dins el més de juny recent estrenat) i la pluja que havia tornat a caure amb insistència fins 2 hores abans de començar l'assemblea ens hem reunit més de 60 persones de totes les edats (hem vist més gent jove que la setmana passada).

R-CIMG0740

Després de fer una mica de recordatori de la 1ª assemblea i de fer un repàs a les accions acordades i el seu seguiment i impacte hem començat el torn de paraules. Com el dimecres passat ha hagut moltes intervencions i molt interessants. Podeu escoltar tot el desenvolupament de l'assemblea a Radio 77 (http://setantaset.wordpress.com/2011/06/01/marratxi-vol-2/).

Quan a les propostes d'actuació acordades les resumim a continuació:


Read More
Seguir reunint-nos tots els dimecres a les 20,30 a la Plaça de l'església de Sant Marçal.
  1. El proper dimecres, a més, a les 20 h i a la mateixa plaça: Taller de pancartes i cartells. Acudiu-hi amb material (teles, cartons, pintures, retoladors...) pel vostre cartell i per un altre més i així entre tots segur que podrem endur-nos a casa el nostre cartell o pancarta.
  2. Proposar a l'assemblea de Palma que hi es celebrin assemblees amb representants de les assemblees dels pobles i dels barris. Nosaltres a Marratxí a cada assemblea, a partir de la següent, farem propostes concretes per dur-hi i designarem els nostres portaveus. Amb tot qualsevol marratxinera o marratxiner podrà participar-hi i fer de portaveu de l'assemblea de Marratxí.
  3. La Plataforma Ciutadana Gent de Marratxí (http://www.gentdemarratxi.org) organitzarà dues sessions de cine fòrum amb els documentals Zeitgeist i Inside Job. Es proposa de fer les projeccions a un lloc obert com la plaça de Sant Marçal o la pista front el Mercadona.
  4. Es proposa que altres actuacions es vagin planificant i fent més endavant per no aclaparar-nos i per què el moviment del 15-M no ha de ser cosa d'unes poques setmanes si no que ha de seguir amb més accions, més propostes, més debats i més participació en la vida política.
Per acabar i en relació a altres propostes o idees, vos recordam que tant el web ja esmentat de la Plataforma Ciutadana Gent de Marratxí (http://www.gentdemarratxi.org), com el bloc de Mallorca Surt al Carrer (http://mallorcasurtalcarrer.blogspot.com) van fent el seguiment de les activitats a Marratxí (i per cert que es necessiten col·laboradors a ambdós mitjans). També que a l'Acampada de Palma a la Universitat Oberta es fan xerrades i seminaris sobre economia (consultar el programa diari d'activitats a: http://www.acampadapalma.es.

R-CIMG0737Hem acabat la trobada amb la visualització (per cortesia de Radio 77) del vídeo Españistán: La Burbuja Inmobiliaria a la crisis, que també podeu trobar a l'apartat de vídeos del bloc Mallorca Surt al Carrer a: http://mallorcasurtalcarrer.blogspot.com/p/videos.html

Per acabar el nostre agraïment especial per Radio 77 que per 2ª vegada han estat amb nosaltres, participant i emetent en directe l'assemblea i que ens han confirmat que repetiran cada dimecres.

3 comentaris:

  1. Hola,
    crec que anirà millor si anau a sa pàgina de sa ràdio i després clicau al programa que volgueu escoltar.
    Aquest és l'enllaç que recolleix el que va passar ahir a la Pl. Sant Marçal:
    http://setantaset.wordpress.com/2011/06/01/marratxi-vol-2/

    ResponElimina
  2. ATENCIÓ:
    El servidor que utilitzam per penjar els arxius a Internet, està informant d'alguns problemes avui dematí amb les descàrregues. És possible que durant unes hores no pogueu escoltar les nostres emissions per la saturació de blip.tv
    Tornau a provar més tard!!

    ResponElimina
  3. Gràcies companys. Ho tendrem en compte.

    ResponElimina